Paylaşmak Güzeldir

30 Haziran 2008 Pazartesi

DR ENDER SARAÇTAN DETOKS KÜRÜ

Show Tv de 29 Haziranda yayınlanan programında özellikle karaciğer detoksu açısından çok faydalı olan bir tarif verdi. Tarifimiz kerevizle yapılıyor.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 4-5 adet engirarın çanak yapraklarından
* 2 adet sap yapraklarından
* 1/2 Lt su
* 4/1 kahve kaşığı zedeçal,
* 5-6 damla limon,
* 2 tatlı kaşığı hindiba
* 1 tatlı kaşığı bal
HAZIRLANIŞI : Öncelikle kereviz yapraklarını haşlayarak başlıyoruz. 1/2 litre su ile kaynattığımız yaprakları 5-10 dakika dinlendirdikten sonra, yaprakları sıkıp suyunu bırakıyoruz. Elde ettiğimiz kereviz yaprağı suyumuzu ılıttıktan sonra, iki parça bölüp içine diğer malzemelerimizi katıyoruz.
KULLANIM ŞEKLİ : Sabah ve akşam 1 bardak olmak üzere günde 2 defa içiyoruz. Kürümüze 40 gün süreyle devam ediyoruz.
Tepkiler:

0 yorum: